Wat is M advocatuur

Felix den Ouden, partner van M advocatuur

Felix den Ouden

M advocatuur – Middelharnis

M advocatuur is een gespecialiseerd letselschade-advocatenkantoor dat mensen bijstaat die slachtoffer zijn geworden van een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout.
M advocatuur biedt landelijke dekking.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. Sinds kort is er ook een bezoekadres geopend in Middelharnis waar mensen met letselschade terecht kunnen uit de regio’s Goeree-Overflakkee,  Voorne-Putten, Hoeksche Waard, Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten en het eiland Tholen. 

Waarom M advocatuur

Aan een ongeval kan iemand lichamelijke en/of mentale klachten overhouden. Vaak krijgt men echter ook een verzekeringskwestie op de koop toe. Dit zijn helaas vaak logge processen die een zware wissel kunnen trekken op het slachtoffer. Een slachtoffer dat M advocatuur inschakelt heeft op dit vlak een zorg minder.

Wij onderhouden namens het slachtoffer de contacten met de aan te spreken partij. Dit heeft een toegevoegde waarde. Een slachtoffer dat niet thuis is op dit gebied bevindt zich in een kwetsbare positie. Vaak bevindt zich aan de andere kant een kapitaalkrachtige partij die wel van de hoed en de rand weet. M advocatuur heft deze achterstand op en neemt namens het slachtoffer de regie.

Het belangrijkste doel van onze betrokkenheid is het slachtoffer weer zoveel mogelijk in de situatie te brengen zoals deze zonder ongeval zou zijn geweest. Dit betekent dat er herstelgericht wordt gewerkt. In deze periode dient bovendien adequate bevoorschotting plaats te vinden, zodat een slachtoffer in financiële rust kan herstellen.

Voor zover iemand niet volledig herstelt is er sprake van blijvende schade. Uitgangspunt hierbij is dat er een vergelijking gemaakt wordt tussen de situatie mét en de situatie zónder ongeval. Dit proces luistert nauw en komt op precisiewerk aan. Het is voor een slachtoffer rustgevend als er ook een deskundige betrokken is die zijn belangen in dit proces vertegenwoordigt.
M advocatuur onderscheidt zich hierbij in laagdrempeligheid in het persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid.

Tot slot bewaakt M advocatuur de voortgang. Achterstanden bij aansprakelijke partijen zijn eerder regel dan uitzondering. Slachtoffers ervaren dit vaak (terecht) als belastend. M advocatuur helpt dit proces te bespoedigen.

Kosten

Om de kosten hoeft men de inschakeling van M advocatuur niet te laten. Als de aansprakelijkheid wordt erkend zijn de kosten namelijk een onderdeel van de schade, die de aansprakelijke partij dient te vergoeden.

Hierdoor is het gebruikelijk dat M advocatuur geen kosten in rekening hoeft te brengen bij het slachtoffer.

Middelharnis haven, waar het tweede kantoor is
Vuurtoren Westhooft, Zeeland

Kosteloos

De kosten van de advocaat worden in beginsel verhaald op de aansprakelijke partij.
Mocht dit onverhoopt niet aan de orde zijn, dan wordt dat duidelijk en vooraf aangegeven.
U wordt achteraf niet met een (hoge) rekening geconfronteerd.