Raoul van der Meulen portretfoto
Maak kennis met

Mr. Raoul G. van der Meulen

In 1994 heb ik mijn studie rechten afgerond. Na een aantal jaar in de algemene praktijk te hebben gewerkt, werd eind jaren negentig mijn belangstelling gewekt voor de letselschadepraktijk. Ik heb bij een schaderegelingsbureau als letselschadejurist voor slachtoffers gewerkt. Aangezien ik ook zelf wilde procederen voor de Rechtbank ben ik vervolgens de driejarige opleiding voor advocaat gaan volgen. Vanaf 2004 heb ik als advocaat voor diverse advocatenkantoren gewerkt. Daarbij heb ik zaken op verschillende rechtsgebieden behandeld met een nadruk op letselschade. Bij laatstgenoemde zaken heb ik altijd de belangen van slachtoffers behartigd. Tevens heb ik de Grotius specialisatieopleiding personenschade met goed gevolg afgerond.

Na afronding van deze opleiding ben ik toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl). Dit betekent dat ik aan de strenge kwaliteitseisen van deze vereniging voldoe.

De heer mr. R.G. van der Meulen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht
Felix, partner van M advocatuur
Maak kennis met

Mr. Felix den Ouden

Al in zijn jeugd zag Felix in zijn naaste omgeving de impact die een ongeval op een leven kan hebben en daarbij ook de noodzaak van een goede advocaat. Dit leidde er uiteindelijk toe dat hij na afronding van zijn rechtenstudie in 2011 aan de slag is gegaan als belangenbehartiger van slachtoffers van letselschade.

In de loop der jaren heeft hij zich hier bij verschillende advocatenkantoren verder in ontwikkeld. Hij vindt het belangrijk dat slachtoffers, die zich vaak in een zwakke positie bevinden, volledig tot hun recht komen. Daarnaast draagt hij met zijn expertise graag een steentje bij aan het optimaliseren van hun omstandigheden.Een goede advocaat moet volgens Felix aan drie eigenschappen voldoen: daadkrachtig, sociaal betrokken en oplossingsgericht. Het is dan ook zijn doel om deze aspecten zo veel mogelijk in zijn werk terug te laten komen. Ook Felix heeft de Grotius specialisatieopleiding met goed gevolg afgerond.

De heer mr. F.F. den Ouden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten

Onze diensten

Letselschade Verkeersongeval

Veel voorkomende ongevallen waarbij automobilisten zijn betrokken zijn de zogenaamde kop-staart botsingen.

 

Letselschade Arbeidsongeval

Alle ongevallen die in relatie staan tot uw werk vallen onder bedrijfsongeval.

 

Letselschade Medische fouten

Bij medisch handelen kunnen fouten worden gemaakt met grote gevolgen.

Letselschade Sportongevallen

Door de schuld van een ander heeft u tijdens het sporten, zoals bv. voetbal of  mountainbiken, letsel opgelopen.

Letselschade Letsel door producten

U heeft letsel door gebrekkige producten, machines, of dieren.

Letselschade Wegbeheerder

U loopt letsel op door een gevaarlijk gebrek aan weg of stoep. U valt bijv. door een gat in de stoep.

Letselschade Andere oorzaak

M-Advocatuur kan u helpen met overlijdensschade, procesrecht en verzekeringsrecht.

Kosteloos schade verhalen

De kosten van de advocaat worden in beginsel verhaald op de aansprakelijke partij.
Mocht dit onverhoopt niet aan de orde zijn, dan wordt dat duidelijk en vooraf aangegeven.
U wordt achteraf niet met een (hoge) rekening geconfronteerd.