DSC_1124-nieuw-(aangepast)
Maak kennis met

Mr. Raoul G. van der Meulen

In 1994 heb ik mijn studie rechten afgerond. Na een aantal jaar in de algemene praktijk te hebben gewerkt, werd eind jaren negentig mijn belangstelling gewekt voor de letselschadepraktijk. Ik heb bij een schaderegelingsbureau als letselschadejurist voor slachtoffers gewerkt. Aangezien ik ook zelf wilde procederen voor de Rechtbank ben ik vervolgens de driejarige opleiding voor advocaat gaan volgen. Vanaf 2004 heb ik als advocaat voor diverse advocatenkantoren gewerkt. Daarbij heb ik zaken op verschillende rechtsgebieden behandeld met een nadruk op letselschade. Bij laatstgenoemde zaken heb ik altijd de belangen van slachtoffers behartigd. Tevens heb ik de Grotius specialisatieopleiding personenschade met goed gevolg afgerond. Na afronding van deze opleiding ben ik toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl). Dit betekent dat ik aan de strenge kwaliteitseisen van deze vereniging voldoe.

De heer mr. R.G. van der Meulen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Letselschaderecht
Felix
Maak kennis met

Mr. Felix den Ouden

Al in zijn jeugd zag Felix in zijn naaste omgeving de impact die een ongeval op een leven kan hebben en daarbij ook de noodzaak van een goede advocaat. Dit leidde er uiteindelijk toe dat hij na afronding van zijn rechtenstudie in 2011 aan de slag is gegaan als belangenbehartiger van slachtoffers van letselschade.

In de loop der jaren heeft hij zich hier bij verschillende advocatenkantoren verder in ontwikkeld. Hij vindt het belangrijk dat slachtoffers, die zich vaak in een zwakke positie bevinden, volledig tot hun recht komen. Daarnaast draagt hij met zijn expertise graag een steentje bij aan het optimaliseren van hun omstandigheden.Een goede advocaat moet volgens Felix aan drie eigenschappen voldoen: daadkrachtig, sociaal betrokken en oplossingsgericht. Het is dan ook zijn doel om deze aspecten zo veel mogelijk in zijn werk terug te laten komen.

De heer mr. F.F. den Ouden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Letselschaderecht
J. Hu
Maak kennis met

Mr. Jenny Hu

Jenny Hu is sinds november 2007 advocaat en gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Jenny is haar carrière begonnen op de transportsectie bij een groot advocatenkantoor in Rotterdam, waar zij vervoers- en  andelsrechtelijke kwesties behandelde. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar de rijksoverheid, waar zij acht jaar advocaat is geweest van Rijkswaterstaat. In maart 2019 heeft zij zich aangesloten bij het team van M-Advocatuur.

Jenny heeft ruime ervaring in het voeren van civiele procedures en  onderhandelingen in aansprakelijkheidskwesties. Zo staat zij regelmatig letselschade slachtoffers bij in hun vorderingen tegen verzekeraars en treedt zij (indien nodig) ook voor hen op in deelgeschilprocedures bij de rechtbank.

In 2014 heeft Jenny de postacademische Grotius-opleiding Onderneming en
Aansprakelijkheid met goed gevolg afgerond.

Mevrouw J. Hu heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Letselschaderecht
 • Algemene praktijk

Aanpak

M advocatuur voert voor u de discussie met de aansprakelijke partij en staat u met raad en daad terzijde. Tevens worden door ons de diverse schadeposten geïnventariseerd en verhaald. Mogelijke schadeposten zijn:

 • verlies (van een deel) van uw inkomen/bijverdiensten door arbeidsongeschiktheid
 • smartengeld
 • kosten voor huishoudelijke hulp en andere klusjes in en om het huis
 • kosten voor aanpassing van de woning
 • het eigen risico van de zorgverzekeraar
 • vervoerskosten
 • kosten tijdens ziekenhuisopname
 • etc.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade bent u verzekerd van een deskundig en doortastend advocaat in de onderhandelingen met de wederpartij en het contact met de overige betrokken partijen.
In de meeste letselschadezaken wordt er zonder tussenkomst van een rechter een minnelijke schikking getroffen tussen het slachtoffer en de aansprakelijke partij. Het doel is dat voor u zo vlot mogelijk een passende oplossing wordt bereikt. Mocht dit niet mogelijk zijn dan leggen we de zaak aan de rechter voor.

Sinds een aantal jaar is er voor letselschadezaken een nieuw soort procedure namelijk de deelgeschillenprocedure. Dit biedt de mogelijkheid om snel en goedkoop een doorbraak te bereiken.

M advocatuur werkt landelijk. Zoals gebruikelijk in letselschadezaken kunnen wij u thuis bezoeken overal in Nederland. Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor.

Waarom M Advocatuur?

M advocatuur houdt zich voornamelijk bezig met de behandeling van letselschadezaken voor slachtoffers. Daarbij kunt u denken aan letsel door:

 • Verkeersongevallen
 • Arbeidsongevallen
 • Medische fouten
 • Beroepsziekten
 • Sportongevallen
 • Ongevallen met dieren en producten

Bij de behandeling van uw zaak wordt nauw samengewerkt met onze medisch adviseurs en waar nodig andere deskundigen.

Bij een klein kantoor als M advocatuur profiteert u van een persoonlijke en betrokken aanpak. Wanneer u een zaak voorlegt, krijgt u snel inzicht in de te volgen stappen. U weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u de strijd met een professionele verzekeraar met een gerust hart overlaten aan iemand met jarenlange ervaring. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.

m_advocatuur_kantoor-(aangepast)
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten

Onze diensten

Verkeersongevallen

Alle ongevallen waarbij u als verkeersdeelnemer bijv. voetganger, (brom)fietser, scooterbestuurder, automobilist letsel

Arbeidsongevallen

Alle ongevallen die in relatie staan tot uw werk vallen onder bedrijfsongeval.

Medische fouten

Bij medisch handelen kunnen fouten worden gemaakt met grote gevolgen.

Beroepsziekten

Op uw werk heeft u door de werkomstandigheden een ziekte gekregen zoals bijv. mesothelioom door werken met asbest of OPS

Sportongevallen

U heeft door de schuld van een ander, tijdens het sporten, zoals bijv. voetbal, hockey, mountainbiken, letsel opgelopen.

Letsel door producten, zaken of dieren

U heeft letsel opgelopen door gebrekkige producten, machines, dieren of door een gevaarlijke situatie in en rond een win

Wegbeheerder

U loopt letsel op door een gevaarlijk gebrek aan weg of stoep. U valt bijv. door een gat in de stoep.

Andere diensten

Klik hier voor onze overige diensten

Kosteloos schade verhalen

De kosten van de advocaat worden in beginsel verhaald op de aansprakelijke partij.
Mocht dit onverhoopt niet aan de orde zijn, dan wordt dat duidelijk en vooraf aangegeven.
U wordt achteraf niet met een (hoge) rekening geconfronteerd.